Met ingang van 1 juni 2018 gaat de poort van Hozee De Tweewieler Specialist dicht. Henk en Jos gaan met pensioen en beëindigen de bedrijfsactiviteiten na meer dan 55 jaar trouwe dienst aan de klanten in Rijswijk.

Het motto van Hozee is altijd geweest “koop bij de man die repareren kan” en dit blijft ons motto tot 1 juli 2018. Tot die tijd zullen wij de klanten bijstaan met raad en daad voor hun tweewielers. Kom gerust langs om afscheid te nemen, u bent van harte welkom in ons pand aan de Steenvoordelaan 432 in Rijswijk. Wij gaan u missen!

Hozee Tweewieler Specialist organiseert elke zaterdag een opstapdag voor elektrisch rijden.

Stijlvol en comfortabel van huis naar werk of gewoon heerlijk fietsen in vrije tijd? Kom dan eens op de zaterdag naar Hozee Tweewieler Specialist om een elektrische fiets uit te proberen. Henk Woudsma legt u alles uit over elektrische fietsen. Hoe werkt het nu precies, wat zijn de verschillen in accu's en ga zo maar door. Elke vraag is welkom. En natuurlijk kunt u uw eerste meters maken op een elektrische fiets.

Elektrische fietsen zijn er voor jong en oud! 

Speciaal voor u hebben wij van de merken die wij leveren al wat sfeerbeelden van de mogelijkheden online gezet. Bekijk de filmpjes en kom gewoon eens op een zaterdag naar de winkel en stel uw vragen onder het genot van een kopje koffie aan Henk Woudsma en zijn team. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl